Frågor och svar

Här har vi samlat svaren till de vanligaste frågorna. Hittar du inte ditt svar här ber vi dig kontakta oss via kontaktformuläret alternativt mejla oss på info@fitnessbox.se 

Vad innehåller en box?
Innehållet i varje box består av en hälsodryck, ett proteinpulver, en bar, unika erbjudanden och två hemliga produkter. Eftersom varje månadsbox är unik innehåller de produkter från olika leverantörer/märken. Innehållet avslöjas inte förrän boxen har levererats. Allt för att göra er lite extra nyfikna.

Hur mycket kostar en box och vad blir fraktkostnaden?
Vid köp av en enstaka box är priset 159kr. Om du däremot binder upp dig 3, 6 eller 12månader är priset 139kr/st. Oavsett vart du bor har du alltid fri frakt. 

Hur kan man betala en prenumeration/box?
Det enklaste och mest effektiva är att betala allt på en och samma gång. Önskar du dela upp det månadsvis erbjuder vi autogiro. Om så önskas behöver vi få in en påskriven autogiroansökan. Eftersom en box alltid betalas i förskott (såvida ni inte har valt faktura) behöver vi göra en dragning innan boxen kan levereras. Autogiro dras 1:a bankdagen varje månad och avser den månadsboxen som levereras i mitten på den månaden. 

Ex 1. Sara gör en 3 månaders beställning den 10 oktober och väljer autogiro som betalningsalternativ. Hon kommer då att få en autogiroansökan utskickad. När vi har fått tillbaka den från henne kommer vi att göra en  dragning den 1 november som avser ”novemberboxen” och hennes första box kommer att skickas från oss den 15:e november. 

Ex 2. Johan gör en 3 månaders beställning den 10 oktober men väljer att betala hela summan direkt. Han kan då få sin box skickad från oss 15:e oktober. 


Observera att vi alltid skickar ut boxarna  den 15:e varje månad vilket gör att sista beställningen för en viss månadsbox är den 14:e varje månad. 

Vilka betalningsalternativ finns det?
Vi på Fitnessbox vill att kunden ska känna sig trygg med att göra ett köp. Vi använder därför Payson som betallösning och kan då erbjuda betalning med kort, internetbank eller faktura på Xdagar. Önskar betalningen delas upp månadsvis kan vi erbjuda kunden autogiro.

Observera att det tillkommer en avgift på 39kr vid faktura som betalningsalternativ. 

Hur säger man upp en prenumeration?
Avtalad prenumerationstid gäller. Har kunden valt exempelvis 3 månader är den bunden i 3 månader. 

Förlängs prenumerationen om man inte säger upp den? 
Prenumerationen förlängs inte om det inte görs ett aktivt val att den ska förlängas. 

Har jag som konsument någon ångerrätt?
Som konsument har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Dock måste förpackningen vara obruten. Du som konsument står för fraktkostnader vid en eventuell retur.